L'ASPERULE

INFORMATION



BISTRO L'ASPERULE à AUXERRE

A partir du 1er février 2018

Fermeture mercredi et jeudi

Menu midi  22 euros (2plats) / 26 euros (3plats)
Menu soir   29 euros (3plats)
 

La cuisine du Bistro L’Aspérule reste sur
le même esprit que le Restaurant L’Aspérule.

Il s’agit de beaux produits de saison,
et le savoir-faire artisanal à la française et
à la japonaise, afin de valoriser ces produits.

 


L'Aspérule 

The subtle woodruff scent evokes the smell of vanilla, fresh hay and honey. Discreet and delicate, it can help to relax the mind and ease tensions.

The restaurant "L'Aspérule" in AUXERRE evokes that precious mixture, a dining room with cream and chocolate tones, a discreet and stylish townhouse, products selection with quality and taste, stunning dish.

Discover French gastronomy view by Keigo Kimura, who has been part of Chef Robuchon (Paris), Chef Veyrat (Annecy) and Chef Coutanceau (La Rochelle) team, before opening his own restaurant in Auxerre (North Burgandy - 1h30 from Paris).